Uit eten in Enschede

Gaat u regelmatig uit eten in Enschede en houdt u ervan om nieuwe keukens te proeven? Dan is Japans Restaurant Blue Sakura een uitstekende keus voor een gezellige avond.

Bij Blue Sakura kunt u namelijk genieten van heerlijke Japanse Sushi en andere soorten warme gerechten voor een vast bedrag per persoon. Hiermee is Blue Sakura een uitstekende keus om eens gezellig met vrienden of familie te gaan dineren. Wij zijn gevestigd aan de prachtige Oude Markt in Enschede en daarom eenvoudig bereikbaar.

Wij zijn elke dag geopend tot 10 uur (zondag tot half 11) ’s avonds en reserveren kan via de telefoon. Mocht u specifieke wensen hebben dan kunt u dat uiteraard doorgeven en verzorgen de rest. Wilt u graag een leuke dag uit eten gaan in Zwolle? Dan kunt u ons daar ook vinden! Onze vestiging in Zwolle staat bekend om haar unieke locatie en decor. Klik hier.

 

Heerlijk uit eten in Enschede? Reserveer dan direct!

Reserveren kan uitsluitend telefonisch, zowel in Enschede als in Zwolle. Met name voor het weekend adviseren wij u altijd om van te voren te reserveren, om teleurstelling te voorkomen. Klik op onderstaande knop via uw mobiel om direct vestiging Enschede te bellen.

RESERVEER HIER VOOR EEN PLEKJE IN ENSCHEDE