Online bestellen bij Blue Sakura

Sushi Sakura

Geniet van Japanse Sushi

Proef de Japanse keuken

Sushi Sakura: traditioneel met een modern tintje

Restaurant Blue Sakura is een modern Japans sushi restaurant met vestigingen in Enschede en Zwolle, en binnenkort zelfs ook in Hengelo(ov). Ons concept is erg toegankelijk voor zowel jong als oud. Want wil je graag kennismaken met traditionele Japanse gerechten, dan is Blue Sakura een uitstekende keus om eens te bezoeken.

Betaalbaar voor iedereen:
Voor slechts €18,50 p.p. kunt u heerlijk genieten van onbeperkt sushi in een modern jasje. Het bestellen van sushi gaat per tafel met een handige tablet en per ronde kan ieder persoon verschillende gerechten kiezen uit ons menu.

Ruim aanbod vers bereide Sushi gerechten

Ons aanbod is Sushi bestaat uit honderden verschillende traditionele Japanse gerechten die u van de menukaart kunt bestellen. Ons eten wordt altijd vers bereid en voor uw ogen klaargemaakt zodat u altijd heerlijk kunt genieten van de beste sushi. Momenteel kunt u lunchen en dineren bij onze vestigingen in Enschede en Zwolle. Verzeker uzelf van een tafel en reserveer direct telefonisch.

Nu ook online bestellen:
Thuis genieten van sushi? Dat kan nu ook via onze website! Bestel direct online in Enschede of Zwolle en en kies uit bezorging of afhaal. Let op: sushi laten bezorgen is alleen mogelijk in geselecteerde postcode gebieden in Zwolle en Enschede.