Uit eten in ons restaurant in Zwolle

Ook helemaal gek op verse sushi en woonachtig in regio Zwolle? Dan is ons Japans Restaurant in Zwolle een absolute must om eens te bezoeken. Ons unieke All You Can Eat concept biedt je de mogelijkheid om tegen een vast tarief kennis te maken met honderden heerlijke koude en warme traditionele Japanse Sushi gerechten. Na Enschede is Zwolle onze 2e vestiging dat is geopend in Nederland. Vanaf het begin hebben we besloten om hier een bijzondere locatie van te maken. Daarom is gekozen om een voormalig kerkgebouw aan de Bethlehemkerkplein helemaal om te te voren naar een modern en trendy restaurant. Wel is gekozen om de authenticiteit van het kerkgebouw intact te laten. Een resultaat waar we enorm trots op zijn. Kom eens langs en ervaar zelf, u zult merken dat uit eten in Zwolle nog nooit eerder zo leuk was!

Heerlijk uit eten bij een modern Japans sushi restaurant in Zwolle

We houden graag van innoveren om het onze gasten zo makkelijk en zo leuk mogelijk te houden om kennis te maken met de Japanse keuken. Daarom hebben wij gekozen voor een zeer handig bestelsysteem via onze eigen app op de tablet. Iedere tafel krijgt van ons één tablet. Op deze tablet kunt u 5 rondes lang uw gerechten kiezen. Per ronde mag u 5 gerechten per persoon kiezen. Bent klaar met het kiezen van uw gerechten, klik dan simpelweg op de bestelknop en binnen de kortste keren staat onze ober bij uw tafel met de gekozen gerechten.

Kom dus graag eens langs en ervaar zelf onze heerlijke gerechten, hoogwaardige klantenservice en onze uiterst gezellige sfeer. Wij zijn elke dag geopend en hebben meer dan voldoende zitplaatsen. Het is wel verstandig om te reserveren zodat u verzekerd bent van een mooie tafel in ons restaurant. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid vind je aan de Burgemeester van Roijensingel en reserveren is alleen telefonisch mogelijk.

Bekijk hieronder een impressie van ons prachtige sushi restaurant


  

Parkeermogelijkheden en reserveren

Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren bij aan de Burgemeester van Roijensingel. Vanaf hier is het slechts 5-10min lopen naar ons restaurant in het centrum van Zwolle. Reserveren kan alleen telefonisch. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om met name in het weekend te reserveren i.v.m. drukte.

Wij zien u graag binnenkort in ons restaurant.

Tot ziens!