Uit eten bij hét sushi restaurant in Enschede

Welkom bij Blue Sakura Enschede, het meest gezellige en sfeervolle Japans all you can eat Sushi Restaurant in Enschede. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 100 traditionele Japanse gerechten. Kom heerlijk lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant op de oude markt in Enschede. Ook hebben wij een groot terras, zodat u ook buiten heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Ervaar de uitstekende service en kwaliteit van de Japanse keuken en leer sushi eten op een toegankelijke manier.

Kom ook uit eten in onze moderne en trendy Sushi restaurant

Met een modern restaurant en een betaalbare all you can eat concept kunt u voor één vast bedrag per persoon kennismaken met de Japanse keuken op een eigentijdse wijze. Iedere tafel ontvangt van een tablet waarop u de bestellingen kunt doorgeven. Per ronde kunt u 5 gerechten kiezen per persoon. Ben u als tafel klaar met kiezen, dan drukt op simpelweg op ‘bestelling plaatsen’. Onze medewerkers komen vervolgens de gekozen gerechten bij u aan tafel brengen. Simpel, leuk en toegankelijk!

Ook gezellig uit eten in Enschede? Reserveer direct telefonisch!

Wilt u vanavond uit eten in Enschede en bent u een liefhebber van de Japanse keuken? Reserveer dan vandaag nog bij Blue Sakura en verzeker uzelf van een plek voor u en uw familie of vrienden. U kunt ons telefonisch bereiken op  053 – 750 38 91. Afhalen is ook mogelijk bij ons! Kijk daarvoor op ons afhaal menukaart.

Klik hieronder voor een impressie van onze restaurant in Enschede

uit eten in ons sushi restaurant in enschede