Online bestellen bij Blue Sakura

Over ons

Over Blue Sakura

Wat ons zo anders maakt

Lunch, diner of A la Carte!

Blue Sakura is een Japanse All You Can Eat restaurant. Met meer dan 100 gerechten voor één vaste prijs hebben we de meeste variatie in gerechten in de omgeving van onze restaurants. U kunt bij ons terecht voor sushi, sashimi, teppan yaki gerechten, frituurgerechten, kushi, rijst, noodles, soepen, salades, desserts en nog veel meer. 's Avonds dineren of overdag lunchen, alles is mogelijk.

Vegetarisch menu en A la Carte
Ook voor de vegetariërs hebben we genoeg keuze. Op onze menukaart zijn deze gerechten aangegeven met een V. Daarnaast heeft u ook gewoon de mogelijkheid om A la Carte te eten of gewoon af te halen. U kunt uw bestelling nu ook online bestellen en direct afrekenen. Klik hier om te bestellen in Enschede en klik hier om te bestellen in Zwolle.

Meer dan 10 jaar ervaring in de Japanse keuken

Het team van Blue Sakura heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Japanse keuken. We werken dan ook uitsluitend met dagverse producten die met een hoge kwaliteit bereidt worden. Doordat we de natuursmaak zoveel mogelijk proberen te behouden bent u verzekerd van gerechten met weinig calorieën. Zo kunt u lekker en gezond genieten van een heerlijk maaltijd in een trendy en moderne omgeving met een Japanse tint.