Online bestellen bij Blue Sakura

Onbeperkt Sushi in Enschede of Zwolle

Onbeperkt sushi eten?

Alles proeven voor een vast bedrag per persoon

Onbeperkt Sushi eten bij Blue Sakura Enschede en Zwolle

Maak kennis met Blue Sakura. Hét gezelligste en leukste sushi restaurant van Nederland. Blue Sakura, met momenteel vestigingen in Enschede en Zwolle, biedt de echte sushi liefhebber waar voor zijn of haar geld. Want bij ons kunt u namelijk daadwerkelijk onbeperkt sushi eten voor een vast bedrag per persoon.

Hierbij hanteren wij diverse tarieven voor de lunch en diner. Want ongeacht met hoeveel personen u aan tafel komt schuiven, u betaald altijd een vast bedrag per persoon zodat u 2 uur lang ( voor een diner is dat 2,5u lang) kunt genieten van diverse warme en koude Japanse gerechten. Thuis genieten van Sushi kan natuurlijk ook. Bekijk hiervoor ons afhaalkaart.

Kies uit meer dan honderd sushi gerechten

De Japanse sushi liefhebber komt helemaal aan zijn trekken, want ons menu bestaat uit meer dan honderd soorten gerechten. Kies uit Nigiri, Gunkan, Maki en Temaki, vers bereid door onze eigen sushi chefkok. Daarnaast kunt u ook onbeperkt warme gerechten bestellen om het uiteindelijk af te sluiten met een lekkere dessert naar keuze. Wilt u ook graag een keer sushi eten in ons restaurant? Reserveer dan telefonisch en wij zorgen dat een tafel voor u klaar staat.