Online bestellen bij Blue Sakura

All you can eat Zwolle

All you can eat sushi

Warme en koude Japanse gerechten

All you can eat verse sushi in het centrum van Zwolle

Voor sushi liefhebbers is Blue Sakura de perfecte keus. Want na een succesvolle opening in Enschede, bieden wij nu ook in Zwolle ons all you can eat formule! Dit betekent voor een vast bedrag per persoon genieten van dagverse Japanse Sushi. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest bekende sushi restaurant van Oost-Nederland.

En we hebben het bestellen voor u extra eenvoudig én leuk gemaakt. Want iedere tafel krijgt één tablet waarop alle bestellingen doorgegeven kunnen worden per ronde, per persoon. Voor meer informatie over hoe het werkt, klik hier.

Sfeervol lunchen of dineren, kiest u maar

Ons Japans restaurant is gevestigd in een bijzonder sfeervolle locatie. Het voormalig kerkgebouw aan de Bethlehemkerkplein is volledig gestript en herbouwd naar een nieuwe, modern restaurant. Zo combineren wij ons moderne restaurant met de prachtige karakteristieke uitstraling van de oude kerk. Maak kennis met onze heerlijke gerechten, unieke ambiance en gastvrije medewerkers. Bekijk ons restaurant.

U kunt alleen telefonisch reserveren via 038-333 5333. Wij zijn gevestigd aan de Bethlehemkerkplein 35 in Zwolle en de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de Burgemeester van Roijensingel.